Om tannpleieplaner

Våre tannpleieplaner skiller seg fra tannforsikring.

Tannpleieforsikring gir deg vanligvis dekning som har en pengepotte på fordeler som du kan motta per år (vanligvis  10000 NOK). De fleste forsikringspolicyer har også en eksisterende klausul som ikke tillater at du får behandling for et tannproblem som du har for øyeblikket til du venter på en angitt tid. Vår tannlege plan har ingen venter og alle eksisterende forhold er akseptert. Videre er det med våre tannhelseplaner ingen DEDUCTIBLES, som ikke er tilfelle med flertallet av dental forsikringspolicyer. Du kan også se tannlegen umiddelbart etter godkjenning med vår tannlegeplan. Med tannlegeforsikring må du kanskje vente og ha en grense på antall besøk per år som skal betales av politikken. Du trenger aldri å gjøre dette med vår tannlegeplan. Du kan besøke så mange ganger du ønsker, og du må aldri vente. Det eneste kravet du har er at du må bruke en av våre planer.

Rimelig individ og familie tannpleie
Introduksjon av Dental Planer, Norges Premiere Benefits Organization og din kilde til rimelig tannpleie.

I virksomheten i mange år hjelper vi over 1,3 millioner amerikanere med hver dag! For å bruke våre fordeler går du rett og slett til en Tannlegeplan og benytter rabatt på den tiden tjenesten utføres. Vår tannhelsetjenesteplan er et nedsatt gebyr for serviceplan (ikke tannlegeforsikring) som gir deg følgende fordeler:

Dental Plan fordeler tilgjengelig umiddelbart

INGEN Krav Formularer å fylle ut
Ingen ventetid
Ingen aldersgrense

Garantert pris: Kjenn din faktiske pris og / eller% rabatt før besøket
Har du et tannproblem? Eksisterende forhold er dekket. Ortodontisk behandling inkludert (ortodontiske bånd, invisalign * braces Save!) Spesialister er inkludert (Periodontists, Endodontists, munn kirurg, etc.) Kosmetisk tannpleie er inkludert (tannbleking, porselenfasetter, etc.)

Vi kan tilby denne garantien fordi vi er overbevist om at det ikke finnes andre tannhelseplaner eller tannhelseplaner som tilbyr så mye for en så lav pris!

Er du selvstendig næringsdrivende eller eier av småbedrifter? Vi er spesialister på individuell, familie og gruppe dental plan dekning. Dental dekning for selvtillit ansatte er viktig siden de fleste store forsikringsselskaper ikke vil dekke fordelene for deg. For å finne ut mer om dental dekning for enkeltpersoner eller dental dekning for selvstendige medarbeidere, fortsett å lese og klikk på våre lenker for å informere deg om våre fremragende dentalplaner.