3 tannlegeforsikring for ethvert budsjett

Hvis du ikke tror du har råd til tannplan forsikring, tenk igjen. Uansett hva slags budsjett du er begrenset av, kan du ha råd til en av disse alternativene:

En PPO plan

Hvis du leter etter tradisjonell tannplan forsikring som ikke vil gjøre et nummer på lommeboken din, så vil du elske en tann-PPO-plan. PPO er det du vanligvis tenker på når du tenker på forsikring fordi de krever at du betaler månedlige premieinnbetalinger, kopier og fradrag. I bytte vil du få nesten alle tanntjenestene dine betalt – eller i det minste betalte de aller fleste tannregningene dine.

Og heldigvis er pengene du bruker på PPO tannplan forsikring svært lav. Faktisk kan du vanligvis få deg litt dekning for prisen på noen lunsjer på din favoritt hurtigmatfed.

Mens det aldri strays langt fra det tradisjonelle konseptet, kommer en tann-PPO-plan i to forskjellige formater – individuelle planer og familieplaner. Så, om du bare ser etter tann dekning, eller du er på utkikk etter en måte å spare penger på alles tannbehov, vil du være fornøyd med en PPO.

Bundet tann- og sikringsforsikring

Hvis besparelsene du får på en tann PPO ikke er god nok, kan du ta det et skritt videre ved å kombinere tann- og synsforsikringen. Det er en fancy måte å si at du skal kjøpe begge typer dekning fra samme forsikringsselskap.

Hvordan hjelper samling med å spare penger?

Ved å få to retningslinjer med samme forsikringsselskap, får du øyeblikkelig å benytte deg av lojalitetsrabatter. Som et resultat vil du betale mindre premier på tann- og synsforsikringen din, uten å måtte betale for mindre dekning.

Som en ekstra fordel, trenger du ikke å følge noen spesielle regler når du pakker tann- og synsforsikringen sammen. Du har alle de samme fordelene som du ville ha hvis du hadde kjøpt hver enkelt policy selv.

Student tannlege forsikring

Hvis budsjettet ditt ikke engang kan ta imot pengene du vil bruke på bundling, kan du se om du kvalifiserer for studietilbud. Hvis du er en heltidsstudent, kan du bli overrasket over hvor mye penger du kan spare på tannplan forsikring!

Tannlege student planer er spesialdesignet for å passe inn i små budsjetter. Når alt kommer til alt, når du har undervisning, bøker og rom og brett å bekymre seg om, er det siste du tror du har råd til, tannforsikring! Heldigvis vil studentens tannlegeforsikring sørge for at tennene blir tatt vare på før du uteksaminerer.